Parchetul instantei supreme a solicitat Senatului sa comunice daca, in sedinta din 26 aprilie, nepoata Noricai Nicolai a votat in locul vreunui senator si daca a fost sesizata Comisia juridica de numiri, disciplina si imunitati, au declarat surse jud
Parchetul instantei supreme a solicitat Senatului sa comunice daca, in sedinta din 26 aprilie, nepoata Noricai Nicolai a votat in locul vreunui senator si daca a fost sesizata Comisia juridica de numiri, disciplina si imunitati, au declarat surse judiciare. In sedinta din 26 aprilie a Senatului, Ana Maria Hanes a intrat in sala plenului insotind-o pe Norica Nicolai si s-a asezat in banca alaturi de aceasta, pe locul rezervat senatorului liberal Serban Stratila.
Ramasa la un moment dat singura, la momentul votului la o initiativa legislativa, aceasta a putut fi vazuta din zona rezervata presei manevrand aparatul de vot al lui Serban Stratila.
Ulterior, abordati de ziaristi, atat persoana respectiva, cat si unii senatori care s-au aflat in sala la acel moment au negat ca aceasta a votat in locul unui parlamentar, desi pe lista de vot aparea numele lui Stratila. Dupa incidentul din Senat, doua asociatii au formulat plangere impotriva senatoarei Norica Nicolai la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care a inceput verificari in acest caz, precizeaza sursele citate. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.