Directorul executiv al Gloriei Bistrita, Ioan Horoba, a declarat ieri ca nu vede nici un motiv pentru care conducatorii gruparii ardelene sa fie anchetati de catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA), pentru meciurile cu Steaua si Rapid. "Nu cred c
Directorul executiv al Gloriei Bistrita, Ioan Horoba, a declarat ieri ca nu vede nici un motiv pentru care conducatorii gruparii ardelene sa fie anchetati de catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA), pentru meciurile cu Steaua si Rapid. "Nu cred ca suntem in atentia DNA, pentru ca nu exista niciun motiv. Gloria a fost implicata in scandalul premierilor prin ceea ce a facut Gigi Becali, prin spectacolul pe care l-a dat urmarind autocarul echipei. Daca ma cheama la DNA, ma prezint", a spus Horoba, care a precizat ca se pune prea mult accent pe trecutul controversat al echipei. "Gloria n-a facut nimic mai mult decat celelalte competitoare. Daca s-a schimbat ceva, eu pot spune ca, cel putin de patru ani, Bistrita este straina de orice fel de aranjament", a completat directorul Gloriei. Presedintele Gloriei, Jean Padureanu, a declarat ca nu a acceptat banii oferiti de Gigi Becali, deoarece se astepta sa fie demarata o ancheta de catre DNA. "Am stat de vorba cu jucatorii si le-am spus ca nu ne intereseaza acest lucru, am prevazut ca se va face o ancheta si nu am vrut sa tarasc echipa in scandaluri", a spus Padureanu, care a mentionat ca nici unul dintre cele doua meciuri nu i s-a parut suspect. "Noi nu am fost amestecati in nici un scandal in legatura cu cele doua meciuri. Trecutul e trecut, am fost suspectati, s-a dovedit la vremea respectiva ca nu-i adevarat, dar trecutul e foarte indepartat. Gloria e o echipa la fel ca si celelalte care nu s-au amestecat in jocuri de culise. Eu nu am nici o proba ca ar fi facut-o", a adaugat Padureanu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.