Gigi Becali a declarat ieri ca antrenorul lui FC Vaslui, Mircea Rednic, are interes ca Steaua sa ia campionatul. "Nu spun ca astfel ne va fi mai usor, ci doar ca fiecare om isi urmareste interesul. Mai mult, nu cred ca ii convine sa castige alt antre
Gigi Becali a declarat ieri ca antrenorul lui FC Vaslui, Mircea Rednic, are interes ca Steaua sa ia campionatul. "Nu spun ca astfel ne va fi mai usor, ci doar ca fiecare om isi urmareste interesul. Mai mult, nu cred ca ii convine sa castige alt antrenor titlul cu Rapid, pentru ca el a fost ultimul care a facut-o. Vrea sa ramana ultimul care a luat titlul. Apoi, ii convine sa joace in cupele europene. Asta nu inseamna ca va face cine stie ce. Nu-mi fac probleme ca Steaua mai poate fi oprita acum, va fi mobilizare maxima", a spus Gigi Becali. Acesta a mai spus ca nu intelege de ce sa fie exclusa delegarea unor arbitri straini la meciurile echipei sale din ultimele doua etape, asa cum a anuntat presedintele CCA, Gheorghe Constantin. "Am cerut arbitrii straini macar la Vaslui. S-au intamplat multe in tara asta. De-aia vreau straini, sa fiu sigur de titlu. Vine unul ca Serea, marchezi, iti anuleaza golul, scapi singur, zice ca-i ofsaid, te faulteaza in careu, zice ca nu-i nimic, il atingi pe unul in careu si te penalizeaza cu 11 metri si n-ai ce sa-i faci. Il scoate din arbitraj, dar el isi ia vreo 100.000 de euro", a comentat Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.