Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea (foto), a declarat luni seara, dupa sedinta CA, ca actionarii Cornel Dinu si Vladimir Cohn au fost mandatati sa negocieze cu antrenorii vizati pentru a prelua, incepand din sezonul
Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea (foto), a declarat luni seara, dupa sedinta CA, ca actionarii Cornel Dinu si Vladimir Cohn au fost mandatati sa negocieze cu antrenorii vizati pentru a prelua, incepand din sezonul viitor, conducerea tehnica a echipei din Soseaua Stefan cel Mare. "Am mandatat doi reprezentanti ai Consiliului de Administratie, Vladimir Cohn si Cornel Dinu, sa continue discutiile cu tehnicienii pe care noi ii vizam. Dansii se vor intalni cu acestia in zilele urmatoare. Le-am acordat un mandat cu anumite limite, intelegand limite valorice, de durata, de performanta minima. Vorbim de un contract pe minim doi ani", a declarat Badea, la finalul unei sedinte a actionarilor ce a avut loc la tribuna oficiala a arenei din "Groapa". Badea a precizat ca pe lista alcatuita de membrii CA se afla trei antrenori romani. "Sunt trei antrenori pe lista noastra, dar nici unul strain. Trebuie sa avem o opinie a acestor tehnicieni asupra structurii lotului, dar si cum vad acestia completarile de rigoare ale acestuia", a spus Badea, care a adaugat ca noul antrenor isi va prelua postul numai la finalul campionatului. Surse din cadrul clubului sustin ca pe lista tehnicienilor se afla numele lui Mircea Rednic, Razvan Lucescu si Gheorghe Multescu. Aceleasi surse au precizat ca bugetul pentru sezonul viitor va fi stabilit in functie de noul antrenor si de campania de achizitii pe care o va fixa acesta. Badea s-a ferit sa confirme sosirea lui Rednic, in conditiile in care "Puriul", aflat sub contract cu FC Vaslui, trebuie sa termine acest sezon inainte de a parafa contractul cu FC Dinamo. Rednic a confirmat deja ca s-a inteles cu sefii lui Dinamo si doar daca se schimba conditiile stabilite verbal ar putea rata preluarea echipei.
Turcu: "Raman la Dinamo"
Badea a anuntat ca structura actionariatului nu va suferi modificari. "Actionarii sunt cei care au fost si pana acum. Saptamana aceasta urmeaza sa inregistram la Registrul Comertului majorarea de capital social. E vorba de sume mari, actionarii investind numai in acest an competitional peste 160 de miliarde de lei", a sustinut Badea. Presedintele dinamovist a precizat ca in sedinta de luni seara s-au discutat bilantul pe anul 2005, bugetul de venituri si cheltuieli, executia bugetului de venituri si cheltuieli, precum si incheierea contractelor pentru audit financiar-contabil si cel de management sportiv. Unul dintre actionari, Vasile Turcu, a precizat ca va ramane in continuare la Dinamo, desi a afirmat in mai multe randuri ca va parasi gruparea din Soseaua Stefan cel Mare. "S-a format echipa, asa ca mergem mai departe. Daca sunt aici inseamna ca raman pana la finalul campionatului, apoi mai vedem. Eu nu am pus si nu voi pune niciodata antrenorii la Dinamo. Am incredere in Dinu. Si in Cohn, pentru ca e actionar si sunt si banii lui la mijloc", a declarat Turcu, care a mai afirmat ca nu se opune instalarii lui Rednic. Turcu a mai declarat ca in cadrul sedintei a fost rezolvata si problema impartirii actiunilor. "Era o problma destul de spinoasa pe care ma bucur ca Badea, impreuna cu noi, a rezolvat-o. Pana vineri ne vom primi actiunile", a mai spus actionarul dinamovist. Intrebat de reprezentantii mass-media despre cele discutate la sedinta CA, administratorul-delegat al clubului, Cornel Dinu, a raspuns: "E seara si e placut afara. Numai tacerea e mare, restul e suferinta!". La sedinta au participat Nicolae Badea, Gigi Netoiu, Cornel Dinu, Bagher Karimzadeh, Vasile Turcu, Cristian Borcea, Florian Busca si Vladimir Cohn, singurul absent fiind Dragos Savulescu, aflat in strainatate. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.