Patru companii straine, printre care BNP Paribas din Franta si EFG din Grecia, au depus la CSA cereri de autorizare pentru intrarea pe piata de profil din Romania, a declarat ieri presedintele CSA, Nicolae Crisan. "In prezent, CSA analizeaza dosarele
Patru companii straine, printre care BNP Paribas din Franta si EFG din Grecia, au depus la CSA cereri de autorizare pentru intrarea pe piata de profil din Romania, a declarat ieri presedintele CSA, Nicolae Crisan. "In prezent, CSA analizeaza dosarele depuse. Departamentul de specialitate a solicitat o serie de clarificari si, dupa ce documentatia va fi completata, investitorii respectivi vor primi autorizatia de functionare", a spus Crisan. BNP Paribas intentioneaza sa deschida o unitate in Romania prin compania Cardif, detinuta de BNP Paribas Assurance. Grupul elen EFG intentioneaza sa infiinteze doua societati, una pentru asigurari generale si alta dedicata politelor de viata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.