Divizia de leasing a BCR a primit premiul <> in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Leasing 2006. Evenimentul a fost organizat de catre Bucharest Business Week, in colaborare cu Asociatia Societatilor de Leasi
Divizia de leasing a BCR a primit premiul <> in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Leasing 2006. Evenimentul a fost organizat de catre Bucharest Business Week, in colaborare cu Asociatia Societatilor de Leasing din Romania (ASLR) si Asociatia de Leasing Bancar (ALB).
Premiul confirma rezultatele notabile ale companiei in primele patru luni ale anului 2006, respectiv o valoare a bunurilor finantate de peste 78 mil. euro. Aceasta cifra reprezinta o crestere de peste 26% a vanzarilor fata de perioada similara a anului trecut. Valoarea totala a contractelor incheiate in intervalul ianuarie-aprilie 2006 a fost de aproximativ 95 mil. euro, reflectand competitivitatea ofertei sale de servicii financiare si continuarea trendului ascendent de dezvoltare a companiei. BCR Leasing se mentine astfel in topul companiilor nationale de leasing, dupa ce in 2005 atinsese o cota de piata de 11% si un volum total al finantarilor de peste 235 mil. euro. In privinta ponderilor fiecarui sector specific, portofoliul companiei se prezinta astfel: 67% autoturisme, inclusiv flote, 15% vehicule comerciale, 16% echipamente si utilaje industriale si 2% leasing imobiliar.
"Obiectivul nostru principal in 2006 este acela de a realiza o crestere rationala a companiei peste nivelul mediu de crestere a pietei, punand calitatea in centrul acestei cresteri", a declarat Claudiu Emanuil Stanescu, Presedinte-Director General BCR LEASING.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.