Uruguay a invins duminica, la East Rutherford (New Jersey), cu 1-0, pe Irlanda de Nord, in cadrul turneului amical din SUA, la care va participa si Romania. Unicul gol al meciului a fost marcat de Estoyanoff, in minutul 33. Oscar Washington Tabarez,
Uruguay a invins duminica, la East Rutherford (New Jersey), cu 1-0, pe Irlanda de Nord, in cadrul turneului amical din SUA, la care va participa si Romania. Unicul gol al meciului a fost marcat de Estoyanoff, in minutul 33. Oscar Washington Tabarez, antrenorul Uruguayului, aflat la al doilea mandat in aceasta postura, i-a trimis in teren pe Carini - Scotti, Valdez, Godin, W. Lopez - D. Perez, P. Garcia, Giacomazzi - Estoyanoff (78 Surraco), Abreu, Vargas. La randul sau, Lawrie Sanchez, antrenorul Irlandei de Nord, a folosit urmatoarea echipa: Ingham - M. Duff (Webb), Murdock (83 McAuley), Craigan, Capaldi - Jones (60 Thompson), Davis, Clingan, J. Hughes (75 Shiels) - Quinn (75 Lafferty), Sproule. Partida de pe "Giants Stadium" s-a jucat pe ploaie, in fata a 4.152 spectatori, marea majoritate sustinatori ai sud-americanilor. Irlanda de Nord a evoluat fara 11 jucatori de baza, din cauza accidentarilor sau a angajamentelor pe care fotbalistii le au la cluburi. Echipa aliniata de nord-irlandezi (doi debutnati - Craigan si J. Hughes, plus Ingham la prima titularizare) a fost un fel de selectionata C, dupa unele pareri. In schimb, Uruguay a utilizat o formula de start aproape integrala din "stranieri", din cauza faptului ca intrecerea interna, campionatul Clausura, este inca in desfasurare. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.