Declaratiile din ultimul timp ale lui Razvan Lucescu, legate de o eventuala renuntare a sa la conducerea tehnica a Rapidului, au inceput sa nu mai para doar simple amenintari la adresa sefilor din Giulesti. Astfel, saptamana trecuta, mai precis joi s
Declaratiile din ultimul timp ale lui Razvan Lucescu, legate de o eventuala renuntare a sa la conducerea tehnica a Rapidului, au inceput sa nu mai para doar simple amenintari la adresa sefilor din Giulesti. Astfel, saptamana trecuta, mai precis joi seara, R. Lucescu, insotit de parintii sai, Neli si Mircea, s-au intalnit la un restaurant bucurestean cu Nicolae Badea, presedintele CA al lui FC Dinamo, insa antrenorul giulestenilor a refuzat propunerea de a trece in "Groapa" pentru un salariu anual de 300.000 de euro! Vestea intalnirii l-a deranjat pe principalul actionar al Rapidului, George Copos. Acesta a precizat ca R. Lucescu l-a informat de faptul ca se va intalni cu reprezentanti ai lui Dinamo. "Mi-a spus: <<Ma duc pentru ca sunt un om bine crescut, care are caracter. M-a invitat omul, am fost, am vorbit cu dansul!>>. Dar Razvan este un baiat elegant, cu bun simt si de aceea a mers si a discutat cu ei", a spus Copos. Vicepremierul este insa convins ca R. Lucescu va ramane la Rapid si considera ca oficialii lui Dinamo nu au voie sa contacteze un antrenor aflat sub contract. "Razvan va ramane la Rapid pentru ca si-a construit o echipa competitiva. Cei de la Dinamo trebuie sa inteleaga un singur lucru: ca nu au voie, nici macar moral, sa contacteze un antrenor aflat sub contract", a adaugat Copos. Badea a negat ca ar fi discutat o eventuala "racolare" a antrenorului din Giulesti: "Eu cu Razvan m-am vazut intamplator. Trebuia sa am o intalnire de afaceri si am nimerit amandoi in acelasi restaurant". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.