Incepand de aseara si pana duminica, Sala Sporturilor din Pecs gazduieste intrecerile pugilistice ale tarilor din Uniunea Europeana, Romania fiind prezenta la startul competitiei din Ungaria cu sase sportivi din lotul national. Conform FRB, pe listel
Incepand de aseara si pana duminica, Sala Sporturilor din Pecs gazduieste intrecerile pugilistice ale tarilor din Uniunea Europeana, Romania fiind prezenta la startul competitiei din Ungaria cu sase sportivi din lotul national. Conform FRB, pe listele oficiale de concurs se gasesc Veronel Tarau (cat 54 kg), George Stefanescu (57 kg), Adrian Alexandru (60 kg), Radu Zarif (69 kg), Petrisor Gananau (75 kg) si Constantin Bejenaru (81 kg), acestia fiind asistati de la colt de antrenorii Grigore Bondavali si Ion Geica.
Totodata, oficialii FRB au mai precizat ca restul pugilistilor din cadrul lotului olimpic, in frunte cu medaliatul olimpic de la Atena, Ionut Gheorghe, continua pregatirea in Capitala sub stricta supraveghere a antrenorului coordonator Valentin Vranceanu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.