Gica Hagi si-a reziliat ieri contractul cu "Poli" Timisoara si a declarat ca un antrenor pleaca atunci cand vede ca echipa nu mai reactioneaza. "Felul in care a aratat echipa in teren a fost ultima picatura, nu spectatorii. Un antrenor pleaca atunci
Gica Hagi si-a reziliat ieri contractul cu "Poli" Timisoara si a declarat ca un antrenor pleaca atunci cand vede ca echipa nu mai reactioneaza. "Felul in care a aratat echipa in teren a fost ultima picatura, nu spectatorii. Un antrenor pleaca atunci cand vede ca echipa nu mai reactioneaza. Un antrenor sta sau pleaca datorita rezultatelor", a afirmat Hagi pe Aeroportul International "Traian Vuia", la plecarea de la Timisoara. "Regele" a spus ca pleaca dezamagit: "Intr-un fel plec dezamagit, fiindca n-am venit ca sa stau asa de putin, dar, pana la urma, asta este viata de antrenor. Sincer, imi pare rau, cred ca Timisoara are posibilitati foarte mari ca sa devina o echipa protagonista a campionatului, asa cum am spus de multe ori, dar, in aceeasi masura, mi-am dat seama, in aceste sase luni, ca mai are inca foarte multe de invatat". Hagi considera ca la Timisoara este nevoie de "o gandire unitara". "De multe ori v-am spus ca sunt multe interese care fac rau echipei. Cred ca sunt multe lucruri care influenteaza negativ succesul pe care toata lumea il asteapta, spectatorii, orasul. S-au creat conditii, s-a investit foarte mult, din acest punct de vedere nu sunt probleme, Timisoara are tot ce trebuie ca sa se bata acolo sus. Se pare, insa, ca nu e rabdare, e multa presiune, legata de interesele fiecaruia, iar fara unitate de gandire e greu sa te duci la lupta si sa ai succes", a spus Hagi. Acesta a afirmat ca tine foarte mult la disciplina, atat in teren, cat si in afara lui. "Eu, ca antrenor, cand am vazut cum a aratat echipa pe teren in ultimul meci, cu regret a trebuit sa nu mai merg inainte, pentru ca eu tin mult la vestiar, tin mult la atitudine, la dorinta de a juca bine, tin mult la disciplina, atat pe teren, cat si in afara lui si atunci cand vezi ca cei de langa tine arata cum arata in teren, a trebuit sa imi dau demisia de onoare", a subliniat Hagi. "Inaintea meciului cu Steaua si dupa meciul cu Steaua s-au intamplat lucruri care ne-au adus unde suntem acum, lucruri din afara, pe care e greu sa mi le explic. Eu trebuie sa platesc ca antrenor, merg inainte, ca asa e viata. Acum merg la Bucuresti, sa-mi vad copiii. Si infrangerea, si succesul dureaza putin, trebuie sa ai puterea sa o iei de la capat. Stiu ca nu am reusit, dar nu a fost vina mea totala", a mai spus Hagi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.