Reprezentativa de polo a Romaniei, calificata la turneul final al celei de a XXVII-a editii a Campionatului European, intrecere care se va derula in perioada 1-10 septembrie, la Belgrad, s-a reunit de cateva zile in Capitala, antrenorul Vlad Hagiu av
Reprezentativa de polo a Romaniei, calificata la turneul final al celei de a XXVII-a editii a Campionatului European, intrecere care se va derula in perioada 1-10 septembrie, la Belgrad, s-a reunit de cateva zile in Capitala, antrenorul Vlad Hagiu avand la dispozitie zece sportivi care activeaza in Superliga Nationala si noua jucatori care evolueaza in strainatate. Printre autohtoni se numara si cel mai valoros poloist din campionatul intern, George Georgescu, precum si cel mai bun portar, Nenciu Bertini, in vreme ce pe lista stranierilor figureaza "italienii" Radu Cosmin si Andrei Busila, care au facut furori in prima liga peninsulara, dar si "spaniolii" Florin Bonca si Andrei Iosep, ultimul dovedind la CN Mataro un apetit deosebit in fata portilor adverse. Si cum calendarul competitional este extrem de incarcat pana la Euro 2006, Romania urmand sa evolueze si la Cupa Mondiala (11-18 iunie, la Budapesta) si la Liga Mondiala, dar si la trei intreceri traditionale, Cupa Dunarii (4-6 august, la Trebisov), Cupa Tristar (11-13 august, la Kranj) si Cupa Romtelecom (15-20 august, la Bucuresti), tricolorii au uitat de vacanta si au intrat rapid in programul de pregatire, mai ales ca obiectivele sunt indraznete. De altfel, conform celor declarate de componentii reprezentativei, principalul obiectiv este clasarea in careul de asi al CE, dar si calificarea la Mondialele de anul viitor. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.