Adrian Mutu, jucatorul lui Juventus, i-a facut o propunere de afaceri presedintelui firmei Gea World, Alessandro Moggi, sfatuindu-l sa achizitioneze 500 de autocare pentru a le revinde in Romania, informeaza cotidianul La Stampa. Ziarul torinez a dat
Adrian Mutu, jucatorul lui Juventus, i-a facut o propunere de afaceri presedintelui firmei Gea World, Alessandro Moggi, sfatuindu-l sa achizitioneze 500 de autocare pentru a le revinde in Romania, informeaza cotidianul La Stampa. Ziarul torinez a dat publicitatii sambata transcrierile altor conversatii telefonice interceptate in cadrul anchetei privind scandalul din fotbalul italian, printre telefoanele ascultate fiind si cel al lui Alessandro Moggi, presedintele Gea World, care a intermediat transferul lui Adrian Mutu la Juventus, in ianuarie 2005. "Din interceptari a rezultat ca Mutu i-a propus lui Alessandro Moggi sa achizitioneze la un pret avantajos, prin intermediul cunostintelor sale de la o firma italiana, un numar important de autocare (500), pentru a le revinde apoi in Romania, astfel incat sa castige amandoi", scrie sursa citata. Alessandro Moggi, fiul lui Luciano Moggi, implicat in scandalul privind trucarea meciurilor din campionatul Italiei, s-a aratat interesat de propunerea lui Mutu, mentionand totusi ca doreste sa vorbeasca mai intai cu tatal sau. Numele internationalului roman a mai aparut si cu alta ocazie in marele scandal de coruptie din fotbalul italian, atunci cand s-a descoperit ca Luciano Moggi a scos din clubul torinez mai multe milioane de euro, cu chitante false, justificandu-si gestul prin cheltuielile legate de aducerea lui Mutu la Juve, desi acesta era jucator liber dupa ce a fost concediat de Chelsea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.