Echipa de rugby Steaua a cucerit, sambata, cel de-al 24-lea titlu de campioana, dupa s-a impus, la Constanta, in fata gruparii Contor Zenner Arad, cu scorul de 26-9 (11-3). Cum era de asteptat, tinerii jucatori din Arad n-au reusit sa reziste presiun
Echipa de rugby Steaua a cucerit, sambata, cel de-al 24-lea titlu de campioana, dupa s-a impus, la Constanta, in fata gruparii Contor Zenner Arad, cu scorul de 26-9 (11-3). Cum era de asteptat, tinerii jucatori din Arad n-au reusit sa reziste presiunii si le-au facilitat stelistilor o victorie lejera, vasta experienta a campionilor punandu-si amprenta pe scorul final. Cu Vlaicu in zi de gratie, transformerul stelist reusind sa marcheze 11 puncte (3 l.p. si 1 tr.), Steaua a castigat finala la pas, dar nu trebuie minimalizat deloc meritul oaspetilor, care la numai trei ani de la promovare au reusit sa obtina medaliile de argint. "Echipa s-a mobilizat exemplar si merita felicitarile mele pentru ceea ce a reusit. Sunt multumit si de faptul ca am reusit un spectacol total si vreau sa felicit echipa Aradului, care a jucat si s-a ridicat la inaltimea unei finale. Acum ne pregatim pentru Cupa Romaniei", a spus la final antrenorul stelist Marin Mot, in vreme ce tehnicianul aradean Ovidiu Serban nu si-a ascuns dezamagirea. "Sunt nemultumit de unii dintre jucatorii mei, care azi nu s-au ridicat la pretentiile pe care le am de la ei. Steaua a castigat gratie experientei mai mari pe care o are si eu deja ma gandesc ca la anul nu vor mai avea acelasi noroc", a punctat Serban. In finala mica, Dinamo s-a impus in fata Remin Baia Mare, cu 20-16 (13-9), si a intrat in posesia medaliilor de bronz. De mentionat ca, in premiera, la finalul sezonului nu exista retrogradate, deoarece de anul viitor Divizia Nationala BRD va avea 12 echipe. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.