Selectionerul Victor Piturca a declarat ieri ca Hagi nu trebuia sa-sI dea demisia de la Poli Timisoara. "Vina nu-i apartine in totalitate lui Hagi pentru ce se intampla la Timisoara, dar, ca profesionist, ar trebui sa ramana pana la sfarsitul campion
Selectionerul Victor Piturca a declarat ieri ca Hagi nu trebuia sa-sI dea demisia de la Poli Timisoara. "Vina nu-i apartine in totalitate lui Hagi pentru ce se intampla la Timisoara, dar, ca profesionist, ar trebui sa ramana pana la sfarsitul campionatului. Mai este un meci cu Dinamo, iar o victorie ar recastiga increderea oamenilor. Dupa ultimele doua etape, poate lua decizia ce se cuvine", a comentat selectionerul demisia "Regelui" de la Poli Timisoara. Piturca a luat pozitie si fata de afirmatiile anti-Steaua '86 date de antrenorul lui Sahtar Donetk. "Declaratiile lui Mircea Lucescu m-au dezamagit, dar nu e pentru prima oara cand face astfel de afirmatii. Cred ca el a suferit foarte tare cand Steaua a dominat Europa timp de patru ani si au ramas sechele", a comentat Piturca, unul dintre oamenii de baza ai ros-albastrilor in acea perioada. "Eu stiu cat de greu castigam jocurile disputate. Steaua a avut o conducere in care Valentin Ceausescu n-ar fi acceptat sa aranjeze meciuri, la fel nici antrenorul Ienei. Steaua nu facea aranjamente pentru ca era cea mai valoroasa echipa din toate timpurile si nimeni nu va mai face acele rezultate. Am muncit fantastic, enorm, pentru acele rezultate", a mai spus Piti. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.