Cu cateva ore inaintea partidelor sustinute ieri de Steaua si Rapid, ros-albastrii s-au relaxat la biliard, prilej pentru Mihai Stoica, managerul general din Ghencea, sa lanseze acuzatii catre Giulesti. "Am fost informat de un jucator de la CFR Cluj
Cu cateva ore inaintea partidelor sustinute ieri de Steaua si Rapid, ros-albastrii s-au relaxat la biliard, prilej pentru Mihai Stoica, managerul general din Ghencea, sa lanseze acuzatii catre Giulesti. "Am fost informat de un jucator de la CFR Cluj si de un apropiat al clubului clujean ca astazi Rapidul va castiga meciul cu CFR. Au zis ca putem sa le promitem oricat, ca meciul e deja jucat, noi trebuie sa pierdem si Rapid sa castige. Se pare ca sunt interese in joc si rezultatul nu depinde de jucatori", a spus Meme, admitand ca a sunat la Cluj pentru a-i motiva pe elevii lui Dorinel Munteanu. "Jucatorii de la Cluj mi-au spus ca daca vrem titlul trebuie sa batem cu Sportul, ca ei n-au cum sa ne ajute, trebuie sa se predea cu Rapid", a spus sI Gigi Becali, chiar inainte de inceperea meciului din Regie. Stoica a precizat ca nu are cum sa-si demonstreze afirmatiile, motiv pentru care nu va sesiza organele abilitate. "Imediat dupa ce vor aparea declaratiile, vom face memoriu la LPF", s-a multumit sa comenteze Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului. Mult mai dur a fost Iuliu Muresan, presedintele CFR-ului. "Cum am jucat corect cu Steaua si ne-au facut cu arbitrii, si cu Rapid vom juca corect. Fara stirea noastra, conducerea Stelei le-a oferit jucatorilor nostri 10.000 de dolari la victorie si 5000 la egal. Am aflat sI le-am zis jucatorilor ca, daca iau vreun dolar, pleaca de la club cu dolar cu tot. Din refuzul nostru de a lua banii, stelistii au inteles ca va fi aranjament", a comentat Iuliu Muresan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.