Compania petroliera Rompetrol Upstream a facut o achizitie de peste 3,5 milioane de dolari de la UPET Targoviste, conform Mediafax. Achizitia, o instalatie de foraj si reparatii sonde, urmeaza sa fie folosita in Libia, unde Rompetrol Upstream, prin D
Compania petroliera Rompetrol Upstream a facut o achizitie de peste 3,5 milioane de dolari de la UPET Targoviste, conform Mediafax. Achizitia, o instalatie de foraj si reparatii sonde, urmeaza sa fie folosita in Libia, unde Rompetrol Upstream, prin Divizia de foraj si reparatii sonde, opereaza alte doua instalatii. In cursul anului 2005, aceasta divizie si-a desfasurat activitatea, in principal, in Libia. Prin aceasta investitie, Rompetrol tinteste o crestere cu 30% a cifrei de afaceri a diviziei, si un profit net mai mare cu 20% fata de 2004. Conform rezultatelor financiare aferente primului trimestru al acestui an, grupul Rompetrol a inregistrat o cifra de afaceri consolidat, de 1,78 miliarde de dolari, de 2,5 ori mai mare decat in perioada similara a anului trecut, in timp ce pierderile inregistrate de grup au atins in acest trimestru 20 de milioane de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.