Actorul Nicholas Cage se alatura lui Johnny Depp si Leonardo DiCaprio in clubul starurilor de la Hollywood care detin insule in Caraibe, transmite Mediafax. Cage, in varsta de 42 de ani, a cumparat o insula cu o suprafata de peste 16 hectare, "Leaf C
Actorul Nicholas Cage se alatura lui Johnny Depp si Leonardo DiCaprio in clubul starurilor de la Hollywood care detin insule in Caraibe, transmite Mediafax. Cage, in varsta de 42 de ani, a cumparat o insula cu o suprafata de peste 16 hectare, "Leaf Cay", situata in arhipelagul Exuma, Bahamas. Insula a fost cumparata pentru suma de trei milioane de dolari. Daca se hotaraste sa se instaleze acolo, Cage ii va avea ca vecini pe Tim McGraw si Faith Hill, staruri ale muzicii country care locuiesc pe o insula vecina. Inspirate de Marlon Brando, care detinea o insula in Polinezia, mai multe vedete de la Hollywood si-au cumparat insule: Leonardo DiCaprio are o insula in Belize, unde doreste sa construiasca un hotel ecologic, iar Johnny Depp are o insula in Bahamas.
In 20 de ani de cariera, Nicholas Cage, unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, a jucat in aproape 40 de filme, printre care "Parasind Las Vegas-ul" (1995), pentru care a luat un premiu Oscar, si "Suflet salbatic" (1990) al regizorului David Lynch, pentru care a luat premiul Palme d'or la Cannes. Nicholas Cage are rolul principal in filmul lui Oliver Stone, "World Trade Center", care va fi lansat in aceasta vara si care are ca subiect atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.