Producatorii de gaze naturale vor fi scutiti, incepand cu 1 ianuarie 2007, de la plata impozitului actual de 7,40 euro/1.000 metri cubi pentru cantitatile livrate, potrivit proiectului de lege pentru modificarea Codului Fiscal, informeaza Mediafax. L
Producatorii de gaze naturale vor fi scutiti, incepand cu 1 ianuarie 2007, de la plata impozitului actual de 7,40 euro/1.000 metri cubi pentru cantitatile livrate, potrivit proiectului de lege pentru modificarea Codului Fiscal, informeaza Mediafax. La nivelul productiei interne de gaze naturale de anul trecut, de 12,9 miliarde metri cubi, valoarea acestui impozit insumeaza cam 95 milioane de euro. Decizia nu se aplica producatorilor interni de titei, companiile urmand sa plateasca acelasi impozit, de 4 euro/tona, la momentul livrarii. Cu toate acestea, cantitatile de titei din productia interna, exportate direct de agentii economici producatori, sunt scutite de impozit. Impozitul datorat se calculeaza prin aplicarea sumei fixe asupra cantitatilor livrate si se vireaza la bugetul de stat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.