Dupa patru ani, echipa feminina de baschet BC ICIM Arad a reusit sa reintre in posesia titlului national, dupa ce a dispus in finala competitiei chiar de campioana en-titre, Biandra Targoviste, cu scorul general de 3-1. In ultimul meci, disputat samb
Dupa patru ani, echipa feminina de baschet BC ICIM Arad a reusit sa reintre in posesia titlului national, dupa ce a dispus in finala competitiei chiar de campioana en-titre, Biandra Targoviste, cu scorul general de 3-1. In ultimul meci, disputat sambata, la Arad, in prezenta a peste 2500 de spectatori care si-au incurajat frenetic favoritele, elevele antrenorului Budurean au reusit sa obtina o victorie lejera, cu scorul de 82-65 (31-34), la capatul unei partide in care oaspetele au reclamat dur arbitrajul si s-au retras pentru cateva minute de pe teren in ultima repriza. Dupa primele doua sferturi dominate clar de campioane, de la care s-au remarcat A. Cutas (13) si Iaroshka (13), gazdele revin mai motivate de la vestiare si reusesc sa preia conducerea pe tabela, apeland la o aparare agresiva pe tot terenul, care a incomodat in mod vadit jocul Biandrei Targoviste. De altfel, in sfertul al treilea, aradencele s-au impus cu 23-4, diferenta mentinandu-se si in ultima parte, cand antrenorul Catalin Tanase, extrem de nervos, si-a retras echipa de pe teren fiind nemultumit de arbitraj. La reluare, Biandra ramane cu doar patru jucatoare pe teren si nu mai gaseste resursele necesare de a stopa echipa gazda din drumul spre titlu, spre bucuria celor mai pragmatice sportive ale meciului, Anemarie Parau (22) si Bianca Dragus (17). Tot sambata a avut loc si cel de-al doilea meci al finalei mici, Olimpia reusind sa se impuna, pe teren propriu, cu scorul de 89-61, in fata gruparii Sportul Studentesc, si sa castige, astfel, medaliile de bronz. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.