Grupul austriac Spar va deschide primele doua hipermarketuri din Romania, la Deva si Resita, conform viceprimarului orasului Deva, Florin Oancea, citat de Mediafax. Investitia in valoare de 3,5 milioane de euro, se desfasoara pe o suprafata de 8.000
Grupul austriac Spar va deschide primele doua hipermarketuri din Romania, la Deva si Resita, conform viceprimarului orasului Deva, Florin Oancea, citat de Mediafax. Investitia in valoare de 3,5 milioane de euro, se desfasoara pe o suprafata de 8.000 de metri patrati. 3.500 de metri patrati reprezinta constructia, galeria comerciala si locurile de parcare. Lucrarile la hipermarketul din Deva vor incepe intr-o luna, iar deschiderea este preconizata pentru luna octombrie. "Politica noastra, a conducerii Primariei Deva, este sa atragem cat mai multi investitori in oras. Am adus mai multe firme importante din domeniu, cum sunt Billa, Artima, Trident", a spus viceprimarul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.