Gica Hagi si-a dat iarasi demisia de la Poli Timisoara, anuntand ca de aceasta data decizia sa este definitiva. "Regele" a mai intentionat sa plece din Banat si pe 8 aprilie, dupa semiesecul de pe teren propriu cu CFR Cluj, 2-2, insa a fost convins,
Gica Hagi si-a dat iarasi demisia de la Poli Timisoara, anuntand ca de aceasta data decizia sa este definitiva. "Regele" a mai intentionat sa plece din Banat si pe 8 aprilie, dupa semiesecul de pe teren propriu cu CFR Cluj, 2-2, insa a fost convins, dupa o noapte de discutii, sa revina.
Sambata dupa-amiaza, dupa ce Poli a fost invinsa acasa de Otelul, Hagi si-a anuntat hotararea, fiind convins de putinii suporteri din tribune (galeria este in greva!), care l-au huiduit si i-au cerut sa plece din cauza evolutiilor modeste ale echipei. "Ne-am facut de ras in aceasta seara, este greu sa zici ceva, vina este a mea in totalitate. Cred ca am aratat jalnic in teren. Imi asum in totalitate aceasta imagine pe care a lasat-o Poli. Cer scuze spectatorilor pentru spectacolul rusinos pe care l-am aratat, au dreptate si ei. Viata merge inainte. Cum unii trebuie sa plateasca, voi plati eu si nu voi mai continua la Poli", a spus Hagi. "M-am simtit foarte bine la Timisoara, conditiile sunt extraordinare, oamenii au investit, spectatorii merita foarte mult, mai trebuie sa fie si actori care sa faca un spectacol frumos. Le-am urat bafta, drumul este lung. Si eu, si familia mea ne-am simtit foarte bine la Timisoara, dar nu a iesit. Sunt anumiti factori care au influentat asta, dar nu este momentul sa vorbim acum", a mai spus Hagi.
Alaturi de "Rege" de la Timisoara si-au anuntat plecarea si ceilalti membri ai staff-ului tehnic, secunzii Gabi Balint si Iosif Rotariu, ultimul anuntand ca nu vrea sa ramana "principal", ambii atacand insa lipsa de daruire a jucatorilor. "Normal ca nu voi ramane, pentru ca am venit cu Hagi si plecam cu Hagi. Vina este a tuturor, nu este doar Hagi vinovat. Si eu sunt vinovat, la fel cum sunt si altii. Imi pare rau pentru acest public. Chiar daca galeria a protestat, si pe buna dreptate astazi, nesustinandu-ne, cei prezenti au aplaudat fiecare faza, deci publicul acesta nu vrea decat fotbal, nu vrea sa vada decat jucatori care vor", a spus Balint. "Accept orice greseala, dar cand exista vointa. Din pacate, ne-am dat seama ca nu se mai poate continua, trebuie sa iesim cu capul jos. Imi pare rau pentru ca orasul acesta merita mult mai mult si cred ca mai multi ar trebui sa-si revizuiasca atitudinea, pentru ca asa nu o sa se poata continua aici. Incepand de la jucatori. Au fost cativa astazi la care mi-a fost rusine sa ma uit! Inainte sa ceara bani, ei trebuie sa dea pe teren! Nu poti sa ceri bani, si pe teren sa faci balet!", a mai spus Balint. Alin Popoviciu, membru in Comitetul Director al lui Poli, din partea Consiliului Local, a cerut continuarea demisiilor. "Eu cer public demisia lui Ion Craciunescu din functia de director general. Nu vorbesc doar in numele meu, ci in numele membrilor Comitetului Director al clubului", a pretins Popoviciu, care l-a propus ca inlocuitor al "Regelui" pe Rotariu. "Avem probleme mai importante si imi pare rau ca vad niste oameni care zic ca tin cu Poli, dar care erau atat de bucurosi astazi cum nici nu va imaginati... Asta este foarte dureros pentru orasul asta", a comentat Ion Craciunescu, directorul general al lui Poli, solicitarea lui Popoviciu, apreciind-o drept "o gluma buna". Emil Rosianu, vicepresedintele lui Poli, cel care, practic, conduce clubul in timp ce patronul Marian Iancu se afla in arestul IGP, a declarat ca Hagi nu va mai reveni. "Am vorbit mult cu Hagi si nu va mai reveni asupra acestei decizii. El a luat aceasta hotarare bazandu-se si pe reactia suporterilor si pe rezultatele echipei. Bineinteles ca suporterii au avut dreptate. Sunt suparat pe atitudinea unor jucatori. Ne vom gandi zilele urmatoare la un inlocuitor pentru Gica Hagi. Sunt mai multe variante", a declarat Rosianu, care a mai afirmat ca nu se pune problema indepartarii lui Craciunescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.