Elton John, star al muzicii pop britanice, a lansat o tirada plina de injurii la adresa fotografilor, in timp ce prezenta un premiu pentru un tanar actor in timpul Festivalului de la Cannes, transmite Reuters. Incidentul a avut loc la un eveniment ga
Elton John, star al muzicii pop britanice, a lansat o tirada plina de injurii la adresa fotografilor, in timp ce prezenta un premiu pentru un tanar actor in timpul Festivalului de la Cannes, transmite Reuters. Incidentul a avut loc la un eveniment gazduit de firma de bijuterii de lux Chopard, in timp ce Elton John prezenta premiul "Chopard Trophy" care urma sa fie decernat tanarului actor canadian Kevin Zegers, care a jucat impreuna cu Felicity Huffman in filmul "Transamerica".
"El (Zegers, n.r.) are doar 21 de ani si a demonstrat deja un talent incredibil si o mare maturitate", a spus John, care era acompaniat de actrita Elizabeth Hurley. "Cred sincer ca in viitor va fi un mare star si un mare actor", a mai spus cantaretul.
Apoi, pentru ca fotografii prezenti la eveniment vorbeau cu voce tare in timpul discursului sau, Elton John a adaugat: "Daca ati vazut <<Transamerica>> ... spun... voi fotografii "f***" ("you fuckwit, fucking photographers") ar trebui sa fiti impuscati, voi toti ar trebui sa fiti impuscati. Multumesc." Dupa ce i-a inmanat zambitor premiul lui Zegers, a adaugat: "Ei (jurnalistii n.r.) sunt un cosmar". John, in varsta de 59 de ani, nu este la primul incident de acest gen. Recent, telespectatorii britanici s-au plans pentru ca a injurat in timpul programului Paul O'Grady Show. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.