Cantareata columbiana Shakira va sustine un concert pe stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara pe data de 18 iulie, au precizat, ieri, pentru Mediafax surse apropiate organizatorilor. Organizatorii, reprezentand companii importante din Romania, urm
Cantareata columbiana Shakira va sustine un concert pe stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara pe data de 18 iulie, au precizat, ieri, pentru Mediafax surse apropiate organizatorilor. Organizatorii, reprezentand companii importante din Romania, urmeaza sa stabileasca toate detaliile organizarii concertului, precum si promovarea lui. Discutii legate de organizarea acestui concert s-au purtat vineri la Timisoara cu reprezentanti ai organizatorilor si ai Consiliului Judetean Timis. Organizatorii se asteapta ca prezenta Shakirei la Timisoara sa atraga fani din tara, din Ungaria, dar si din Serbia si Muntenegru. Concertul de la Timisoara va fi singurul din Romania. Shakira, care a lansat la sfarsitul anului trecut un nou album, "Oral Fixation Volume 2", se afla in aceasta vara intr-un turneu mondial de promovare. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.