Sambata
Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil cu innorari, averse si descarcari electrice, mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii local in Carpatii Occidentali si Meridionali si pe arii restranse in Carpatii Orie
Sambata
Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil cu innorari, averse si descarcari electrice, mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii local in Carpatii Occidentali si Meridionali si pe arii restranse in Carpatii Orientali. Cantitatile de apa vor depasi izolat 20 l/mp. Vantul va sufla in general slab. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.
Duminica
Vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil cu innorari si averse, indeosebi ziua, local in Carpatii Meridionali si Orientali si pe arii restranse in restul zonei montane. Vantul va avea unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va fi in crestere usoara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.