Sambata
Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari si local averse si descarcari electrice mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 20-23 d
Sambata
Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari si local averse si descarcari electrice mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 20-23 de grade, iar cea minima de 13-15 grade. Temperatura apei marii va fi de 14-16 grade.
Duminica
Vremea va continua sa se mentina calda. Cerul va fi variabil, cu innorari si local averse in prima parte a intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 22-24 de grade, iar cea minima de 15-17 grade. Temperatura apei marii va fi de 15-16 grade. (A.N.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.