Cotidianul israelian "Ha'aretz" a anuntat ca antrenorul lui "Poli" Timisoara, Gheorghe Hagi, ar putea prelua conducerea tehnica a lui Beitar Ierusalim, exprimandu-si disponibilitatea in acest sens. Totusi, conform sursei citate, favorit pentru a antr
Cotidianul israelian "Ha'aretz" a anuntat ca antrenorul lui "Poli" Timisoara, Gheorghe Hagi, ar putea prelua conducerea tehnica a lui Beitar Ierusalim, exprimandu-si disponibilitatea in acest sens. Totusi, conform sursei citate, favorit pentru a antrena pe Beitar, echipa care a terminat ultimul sezon pe locul 3 sub conducerea lui Luis Fernandez, este argentinianul Osvaldo Ardiles, germanul Berti Vogts fiind si el o varianta mai probabila decat Hagi. Beitar este un club foarte bogat, dupa ce a fost cumparat de Arkadi Gaidamak, un miliardar rus. Fernandez, fost antrenor la Paris SG si Athletic Bilbao, avea un salariu de 600.000 de euro pe sezon. "Regele" a mai primit o oferta si de la Ankaraspor, pe care a refuzat-o, conform agentiei turce "Ajansspor". Presedintele lui Ankaraspor, Hilmi Gokcinar, a declarat ca negociaza pentru aducerea in postul de antrenor a lui Hagi sau a germanului Hans Peter Briegel. "Ajansspor" a notat ca oficialii clubului din Ankara au primit raspunsuri negative de la Hagi si Briegel si au ajuns apoi la un acord de principiu cu Aykut Kocaman. Ankaraspor, care a fost pregatita in ultimul sezon de Giray Bulak, a terminat campionatul pe locul 14. "Nu e un moment potrivit sa vorbesc despre viitor, mai ales dupa ce am vazut la Constanta. Ma concentrez la ultimele trei meciuri, dupa aceea vom vedea, trebuie sa discutam. Exista foarte multe speculatii, pe care nici nu o sa le opresc, nici nu vreau sa le intretin. Eu vreau sa-mi termin aceste trei etape, dupa aceea vom vedea. Cu toate ca am contract cu Timisoara pe inca doi ani, dar, cum suntem cu totii in evaluare, o sa-mi fac si eu o evaluare personala si o sa iau o decizie. Deciziile personale le iau eu, bune, rele, le iau eu, asta sa fie clar!", a spus Hagi, care a adaugat ca va lua o decizie in vara. "Voi hotari in vara, dupa astea trei etape, ce voi face. Credeti ca duc lipsa de oferte? Credeti ca tin de scaunul asta? Maine o sa fie sase antrenori dati la Timisoara, poimaine sapte, o sa mai descoperiti ca o sa vina nu stiu cine si intr-o zi poate sa fie si adevarat. Care e problema? Eu sunt barbat si vreau sa mi se zica in fata, nu-mi plac lucrurile pe la spate. Eu vreau sa muncesc si sa fac bine. O data sunt mai inspirat, alta data mai putin, sunt si eu om, la fel ca toti", a spus Hagi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.