Finantatorul stelist Gigi Becali s-a declarat deranjat de afirmatiile facute la adresa sa de antrenorul lui Sahtar Donetk, Mircea Lucescu, insa a afirmat ca a pus lucrurile la punct atat cu el, cat si cu fiul sau, tehnicianul rapidist Razvan Lucescu,
Finantatorul stelist Gigi Becali s-a declarat deranjat de afirmatiile facute la adresa sa de antrenorul lui Sahtar Donetk, Mircea Lucescu, insa a afirmat ca a pus lucrurile la punct atat cu el, cat si cu fiul sau, tehnicianul rapidist Razvan Lucescu, in urma unor discutii telefonice. "Are el (n.r. - Mircea Lucescu) o chestie, i-a ramas de pe vremuri. Nu stiu eu ce a facut sau ce nu a facut cu Dinamo si nu vreau sa ma cert cu familia Lucescu, care are un renume in Romania. Mircea Lucescu a facut imagine Romaniei pe unde a fost. M-a deranjat ca s-a luat si de mine putin, dar am vorbit la telefon si cu el, si cu Razvan si am pus lucrurile la punct", a spus Gigi Becali, dupa ce Mircea Lucescu a afirmat ca Steaua este ajutata in acest sezon sa castige campionatul, la fel cum se intampla si inainte de 1989. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.