Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ieri ca asteapta raspunsul oficial din partea lui AS Roma in privinta accidentarii fundasului Cristian Chivu, pentru a sti daca internationalul roman va participa la turneul nationalei din Statele Unite. "As
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ieri ca asteapta raspunsul oficial din partea lui AS Roma in privinta accidentarii fundasului Cristian Chivu, pentru a sti daca internationalul roman va participa la turneul nationalei din Statele Unite. "Asteptam raspunsul Romei, sa vedem daca vom putea conta sau nu pe Chivu. Daca nu, trebuie sa prezentam organizatorilor turneului un document oficial din Italia care sa ateste gravitatea accidentarii lui Chivu", a declarat Mircea Sandu. Chivu a resimtit dureri la muschii aductori in timpul meciului cu Inter Milano, din mansa secunda a finalei Cupei Italiei de pe 11 mai, el fiind inlocuit in minutul 12 al jocului. Federatia Romana de Fotbal este obligata, prin contract, sa convoace cei mai importanti jucatori in vederea turneului din Statele Unite, printre vedetele cerute de organizatori figurand Mutu, Chivu, Lobont, D. Munteanu si Radoi. Reunirea lotului Romaniei este programata pentru 21 mai, ora 12,30, la CNAF Mogosoaia, decolarea spre Los Angeles urmand sa aiba loc a doua zi dimineata. In cadrul turneului din Statele Unite, reprezentativa Romaniei va disputa trei meciuri amicale, cu Uruguay (24 mai, ora 6, Los Angeles), Irlanda de Nord (27 mai, ora 4, Chicago) si Columbia (27 mai, ora 22,30, Chicago). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.