Dupa un an petrecut in Divizia B, Craiova va juca in sezonul viitor in prima liga, dupa ce a reusit aseara, la Tg. Jiu, contra lui FC Sibiu, victoria (scor 2-0) care-i asigura matematic promovarea, cu trei etape inainte de finalul sezonului. Universi
Dupa un an petrecut in Divizia B, Craiova va juca in sezonul viitor in prima liga, dupa ce a reusit aseara, la Tg. Jiu, contra lui FC Sibiu, victoria (scor 2-0) care-i asigura matematic promovarea, cu trei etape inainte de finalul sezonului. Universitatea conduce in seria a II-a cu 60 de puncte, in conditiile in care echipele de pe locurile 2 si 3, Unirea Urziceni si, respectiv, Petrolul Ploiesti, au cate 47 de puncte. Ieri, pe stadionul "Municipal" din Tg. Jiu, Craiova s-a impus meritat in fata lui FC Sibiu, golurile fiind marcate de antrenorul-jucator Ovidiu Stanga si de "veteranul" Ionel Gane. Altfel, la 50 de ani, relegitimatul Silviu Lung a ramas pe banca de rezerve a oltenilor, desi spectatorii au cerut insistent ca acesta sa intre pe teren in ultimele doua-trei minute! Aseara, la Craiova, in fata sediului clubului s-a declansat fiesta, mii de fani ai Universitatii fiind prezenti la manifestare. Ma bucur ca am scapat de coclaurile Diviziei B! Asa cum am promis, suntem in A dupa un an, desi multi ne vedeau prin C! In sezonul viitor ne vom bate pentru un loc in cupele europene", a declarat patronul gruparii din Banie, Adrian Mititelu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.