George Copos, principalul actionar al FC Rapid, a iesit ieri la rampa pentru a-i asigura pe suporteri ca Razvan Lucescu va ramane antrenorul echipei si in sezonul viitor, in ciuda afirmatiilor contrare ale acestuia. "Eu am discutat cu Razvan si nu cr
George Copos, principalul actionar al FC Rapid, a iesit ieri la rampa pentru a-i asigura pe suporteri ca Razvan Lucescu va ramane antrenorul echipei si in sezonul viitor, in ciuda afirmatiilor contrare ale acestuia. "Eu am discutat cu Razvan si nu cred ca se pune problema ca el sa plece. Nu cred ca poate lua o astfel de decizie. De fapt, sunt convins de lucrul acesta. A fost o perioada cand el avea nevoie de Rapid, iar acum Rapid are nevoie de el", a declarat Copos. Acesta foloseste, practic, un santaj sentimental, considerand ca l-a adus pe Lucescu in Giulesti pe vremea cand nu era un nume printre antrenori, avand experienta doar un sezon ca antrenor, la FC Brasov. Lucescu a anuntat dupa finala Cupei Romaniei, castigata de echipa sa cu 1-0 in fata lui FC National, ca este tentat mai degraba sa plece decat sa ramana la Rapid. Cel mai important motiv invocat de tehnician a fost lipsa de sustinere la inceputul acestui campionat, Copos demitandu-l chiar pentru cateva ore, dupa etapa a doua, si presiunea constanta pusa de vucepremier pe propriii angajati. Conform unor surse din anturajul lui Lucescu, acesta ar fi dispus sa continue in Giulesti, insa cu anumite conditii si, mai ales, cu garantii ca aceste conditii vor fi respectate. Copos a anuntat ca se va aseza la masa negocierilor cu Lucescu la finalul acestui campionat si s-a declarat convins ca toate aceste declaratii ale antrenorului nu au fost facute pentru a-i forta mana. "Nu cred ca spune ce spune pentru ca ar vrea sa obtina ceva. Razvan e un om de calitate", a spus Copos. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.