Scoala nr. 56 din Bucuresti a sarbatorit ieri, in prezenta ambasadorului Cubei, Manuel Hermida Medina si a sotiei sale, "Ziua Scolii Jose Marti". Festivitatile au fost deschise de profesoara Mariana Cheroiu, care a dat citire cuvantului de intampina
Scoala nr. 56 din Bucuresti a sarbatorit ieri, in prezenta ambasadorului Cubei, Manuel Hermida Medina si a sotiei sale, "Ziua Scolii Jose Marti". Festivitatile au fost deschise de profesoara Mariana Cheroiu, care a dat citire cuvantului de intampinare adresat celor prezenti de inspectorul general in MEC, Mina Maria Rusu. Manifestarea culturala a continuat cu o sesiune de comunicari si referate cu tema "Invatamantul romanesc intre traditie si inovatie" si cu o dezbatere despre "Drepturile Copilului" sustinuta de Organizatia "Salvati Copiii". Festivitatatea a fost completata de momente artistice puse in scena de elevii scolii, iar in final au fost acordate premii si diplome elevilor participanti la Concursul National de Creatie Jose Marti (in limbile romana, spaniola si engleza). Actiunea a fost incheiata de alocutiunea directoarei Scolii nr 56, Maria Cristina Radu. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.