ZIUA continua seria evolutiilor excelente din Cupa Presei la fotbal pe teren redus, ultima victima a "extraterestrilor" fiind Libertatea, pe care am invins-o cu 8-5 (4-2). Pentru ZIUA au jucat St. Patru - D. Manea (un gol), Cl. Puiu (un gol), Al. Cur
ZIUA continua seria evolutiilor excelente din Cupa Presei la fotbal pe teren redus, ultima victima a "extraterestrilor" fiind Libertatea, pe care am invins-o cu 8-5 (4-2). Pentru ZIUA au jucat St. Patru - D. Manea (un gol), Cl. Puiu (un gol), Al. Curelea (patru goluri) si D. Dumitrescu (un gol). Rezervele de lux la acest meci au fost S. Rizan (un gol) si M. Strachinescu (n-a marcat, dar simpla sa prezenta pe banca a fost decisiva pentru psihicul echipei!). Desfasurarea partidei poate fi urmarita pe site-ul "www.smartfotbal.ro", loc unde se pot face si inscrieri pentru campionatul rezervat amatorilor. In urma acestui succes, ZIUA a trecut pe locul doi in clasament, cu 21 de puncte acumulate in opt meciuri (sapte victorii si o infrangere). Lider se mentine Atac, cu 22 de puncte din 10 meciuri, iar in urma noastra se claseaza Realitatea TV, cu 19 puncte din 10 meciuri, si ProTV, cu 17 puncte in sapte meciuri. (Comando Campineanu)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.