Fotbalistii de la Sportul Studentesc au intrat in "silenzio stampa" inaintea meciului cu Steaua, programat duminica, de la ora 17, in Regie, in etapa a 28-a a Diviziei A. Patronul gruparii, Vasile Siman (foto), le-a interzis jucatorilor sa discute cu
Fotbalistii de la Sportul Studentesc au intrat in "silenzio stampa" inaintea meciului cu Steaua, programat duminica, de la ora 17, in Regie, in etapa a 28-a a Diviziei A. Patronul gruparii, Vasile Siman (foto), le-a interzis jucatorilor sa discute cu reprezentantii mass-media, insa nu a dorit sa dezvaluie motivul acestei decizii. "Nu pot sa spun nimic. Am hotarat sa nu dam declaratii inaintea acestui meci. Noi o sa vorbim pe teren si dupa meci", a spus Siman. Ionut Mazilu, golgeterul Sportului si al campionatului, a anuntat ieri ca nu poate discuta cu nimeni inaintea partidei cu Steaua, mentionand ca Siman le-a solicitat tuturor jucatorilor acest lucru. Singurul care poate discuta cu presa este antrenorul Gigi Multescu, care a precizat ca intanirea cu Steaua poate fi numita "partida sezonului" pentru Sportul. "Este cel mai greu meci pentru noi si e normal sa fie partida sezonului pentru ca depind foarte multe lucruri de rezultatul ei. Noi avem sansele noastre, pe care le vom juca. Nu pot sa spun in procente, dar sunt sanse bune, poate si de 100%, dar depinde cum le vom materializa", a declarat Multescu. Acesta nu crede ca numarul mare de suporteri stelisti care vor fi prezenti pe stadionul din Regie va influenta jocul elevilor sai: "Noi jucam pe teren propriu si asta este un avantaj. Faptul ca vor fi mai multi suporteri ai oaspetilor nu conteaza. Suntem obisnuiti sa jucam asa. Am facut-o si cu Dinamo, si cu Rapid si asa mai departe". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.