Razvan Lucescu (foto) a declarat pentru Realitatea TV ca nu s-a decis daca va continua pe banca tehnica a Rapidului, in ciuda succesului de miercuri seara. "In acest moment, nu sunt convins sa raman! Am suferit mult si imi este greu sa spun <<D
Razvan Lucescu (foto) a declarat pentru Realitatea TV ca nu s-a decis daca va continua pe banca tehnica a Rapidului, in ciuda succesului de miercuri seara. "In acest moment, nu sunt convins sa raman! Am suferit mult si imi este greu sa spun <<Da!>> cu toata inima. Daca raman, atunci trebuie sa o fac din tot sufletul. In acest moment ma indoiesc ca ar fi bine sa continui la Rapid, dar orice este posibil. Am ramas cu impresia de la inceputul acestui campionat. Ma gandesc, daca pierdeam cu Bistrita, care ar fi fost reactia conducatorilor. Am avut multe momente in care m-am simtit singur", a spus R. Lucescu. Acesta a mai facut o afirmatie-soc si la finalul meciului cu FC National, cand a spus ca Rapid nu mai este interesat de titlul, care "e castigat de Steaua". "Pe noi, campionatul nu ne mai intereseaza acum. E castigat de Steaua! Vrem sa ne vedem de drumul nostru si sa ne bucuram de fiecare meci", a declarat R. Lucescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.