Echipa masculina de baschet CSU Asesoft Ploiesti s-a calificat pentru a treia oara consecutiv in finala Diviziei A, dupa ce elevii antrenorului Mladen Jojic au reusit sa treaca de rivalii de la Dinamo-Erbasu, cu scorul general de 3-0. Din pacate, atm
Echipa masculina de baschet CSU Asesoft Ploiesti s-a calificat pentru a treia oara consecutiv in finala Diviziei A, dupa ce elevii antrenorului Mladen Jojic au reusit sa treaca de rivalii de la Dinamo-Erbasu, cu scorul general de 3-0. Din pacate, atmosfera de la ultimul meci gazduit de Sala "Constructorul" din Capitala a fost la fel de incinsa ca la intalnirile de la Ploiesti, spectacolul baschetbalistic fiind inlocuit deseori de scene pugilistice. "Au fost prea multi nervi si prea putin baschet", a declarat coordonatorul de joc al dinamovistilor, Claudiu Fometescu, care a terminat meciul cu ochiul stang tumefiat. De altfel, atmosfera s-a incins serios la pauza mare, cand ploiesteanul Avljas a fost lovit in plina figura de Iheadindu, un alt incident grav petrecandu-se in minutul 37, cand fundasul lui Asesoft, Sasa Ocokolic, a fost imbrancit de pivotul american Williams. Ieri, Comisia Centrala a Arbitrilor a decis sanctionarea celor trei arbitri de la acest meci, Laszlo Bukaresti si Sefer Bedir fiind taxati cu doua etape pentru lipsa de fermitate in aplicarea regulamentului in ceea ce priveste administrarea situatiilor de conflict, in vreme ce internationalul Marius Ciulin a primit un ultim avertisment. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.