Partidul National Liberal Bucuresti dezaproba luarile de pozitii publice ale consilierului prezidential Theodor Stolojan si considera lipsit de eleganta refuzul acestuia de a se intalni cu liderii filialei, punand astfel la indoiala loialitatea si so
Partidul National Liberal Bucuresti dezaproba luarile de pozitii publice ale consilierului prezidential Theodor Stolojan si considera lipsit de eleganta refuzul acestuia de a se intalni cu liderii filialei, punand astfel la indoiala loialitatea si solidaritatea acestuia fata de formatiunea liberala. Potrivit unei rezolutii semnate de liderul PNL Bucuresti Ludovic Orban, recentele declaratii ale lui Stolojan sunt "total inoportune si daunatoare, atat pentru imaginea PNL, cat si pentru stabilitatea politica din Romania". "Declaratiile domnului Theodor Stolojan sunt cu atat mai nepotrivite cu cat au aparut intr-un moment in care Raportul de tara al Uniunii Europene demonstreaza performantele Guvernului condus de presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu", se arata in textul rezolutiei. Liderul PNL Bucuresti ii reaminteste lui Theodor Stolojan ca, in calitate de membru PNL, este obligat sa respecte Statutul, programul politic si deciziile organismelor de conducere ale partidului. "Consideram ca in acest moment toti membrii PNL si mai ales reprezentantii sai in structurile guvernamentale si administrative, trebuie sa se implice in efortul pentru indeplinirea conditiilor necesare pentru admiterea Romaniei ca membru al Uniunii Europene, incepand cu 1 ianuarie 2007", precizeaza documentul. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.