Terminalul ofera capabilitati robuste de voce si email, usor de utilizat si adecvate necesitatilor de afaceri - Nokia (NYSE: NOK) a prezentat ieri cel mai recent dispozitiv din gama de afaceri Nokia Eseries, Nokia E50. Nokia E50 dispune de capabilita
Terminalul ofera capabilitati robuste de voce si email, usor de utilizat si adecvate necesitatilor de afaceri - Nokia (NYSE: NOK) a prezentat ieri cel mai recent dispozitiv din gama de afaceri Nokia Eseries, Nokia E50. Nokia E50 dispune de capabilitati avansate de voce, email si date si le ofera companiilor o modalitate economica de a extinde mobilitatea la nivelul unei categorii mai largi de angajati, oferind acces permanent la reteaua telefonica si la aplicatiile organizatiei. Un beneficiu la fel de important este posibilitatea gestionarii facile si securizate de catre departamentul de IT, prin intermediul solutiei Intellisync Device Management.
Dispozitivul are un design clasic "Nokia", elegant si compact, si se adreseaza oamenilor care isi doresc un acelasi telefon atat pentru afaceri, cat si pentru timpul liber. Nokia E50 are preinstalate anumite aplicatii pentru afaceri si dispune de functii exceptionale pentru voce si apeluri.
In plus, cu Nokia E50, puteti avea doua numere de telefon intr-un singur dispozitiv. Printre functiile pentru timp liber se numara un player MP3 si, optional, o camera de 1,3 megapixeli. Toate acestea, intr-o carcasa metalica de o stralucire discreta, "condimentata" cu o nota de culoare.
Bazat pe editia a III-a a platformei pentru telefoane inteligente S60 si pe sistemul de operare Symbian, Nokia E50 are functii avansate de securitate si de control si este compatibil cu cele mai utilizate solutii de email mobil pentru companii, inclusiv Intellisync Wireless Email, de la Nokia, BlackBerry Connect, Visto Mobile, Altexia si Microsoft ActiveSync. Nokia E50 este cel mai subtire telefon in banda cvadrupla din gama Nokia Eseries (EGSM 850/900/1800/1900) si functioneaza in retelele GSM din toata lumea, oferind, in plus, o calitate ridicata a receptiei vocii si functii extinse pentru voce si pentru apeluri. Nokia E50 are o durata de convorbire de pana la sase ore; performantele acumulatorului sunt extrem de ridicate pentru un terminal de dimensiuni atat de reduse.
"Nokia este hotarata sa sprijine companiile sa beneficieze la maximum de mobilitate, sub cat mai multe aspecte", a declarat Antti Vasara, Senior Vice President, Mobile Devices, Enterprise Solutions, Nokia. "Ne-am conceput oferta pentru companii astfel incat sa acoperim intreaga gama a necesitatilor legate de mobilitate, prin dispozitive, solutii si servicii robuste si usor de utilizat. Astfel, sprijinim companiile sa creeze conditii de lucru mobil pentru toti angajatii si, in acelasi timp, sa isi gestioneze cu usurinta baza de angajati", a adaugat Antti Vasara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.