Dupa ce au plecat de la stadion, jucatorii si oficialii rapidisti s-au indreptat spre "Stadionul "Giulesti-Valentin Stanescu", unde au fost asteptati de aproximativ 6000 de suporteri. Jucatorii au sarbatorit castigarea trofeului alaturi de fani timp
Dupa ce au plecat de la stadion, jucatorii si oficialii rapidisti s-au indreptat spre "Stadionul "Giulesti-Valentin Stanescu", unde au fost asteptati de aproximativ 6000 de suporteri. Jucatorii au sarbatorit castigarea trofeului alaturi de fani timp de aproximativ 20 de minute. Suporterii l-au rugat pe Razvan Lucescu sa scandeze impotriva lui Dinamo, ca dovada a faptului ca nu va pleca la finalul sezonului in "Groapa". Petrecerea giulestenilor a continuat la un restaurant din zona Parcului Herastrau, unde jucatorii au fost insotiti de sotii sau de prietene. La petrecere, care a durat pana spre ora 4, a partcipat si Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtar Donet, absent la partida de pe "National". Mircea Lucescu s-a bucurat de succesul fiului sau, Razvan, aflat la primul trofeu din cariera de antrenor, cantand si dansand alaturi de jucatorii rapidisti. Printre invitatii la petrecere s-a aflat si fostul portar al Rapidului, Bogdan Lobont, care i-a felicitat pe giulesteni. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.