Deputatul PNL Ioan Ghise a initiat un proiect de lege, prin care propune ca fiecare elev si cadru didactic din sistemul de invatamant preuniversitar de stat sa primeasca, de la stat, cate un laptop de 100 de dolari. Ghise a declarat ca, daca legea ar
Deputatul PNL Ioan Ghise a initiat un proiect de lege, prin care propune ca fiecare elev si cadru didactic din sistemul de invatamant preuniversitar de stat sa primeasca, de la stat, cate un laptop de 100 de dolari. Ghise a declarat ca, daca legea ar trece de Parlament, programul national de distributie a acestor laptop-uri ar urma sa se desfasoare in anul 2007. Potrivit deputatului PNL, un astfel de program national ar costa circa 500 de milioane de dolari, laptop-urile de 100 de dolari fiecare urmand sa fie achizitionate de la cel mai mare producator din lume - Quanta. Pentru a-si argumenta initiativa, deputatul liberal a prezentat, de mai multe ori, in conferinta de presa, o carte a lui Bill Gates intitulata "Afaceri cu puterea gandului" si a venit la conferinta de presa insotit de un profesor universitar de la Catedra de Calculatoare a Universitatii Politehnice. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.