Gigi Becali, presedintele CA al FC Steaua si finantator al gruparii din Ghencea, a respins acuzatiile privind un eventual aranjament la meciul de miercuri cu FCM Bacau (scor 2-0), restanta din etapa a 23-a a Diviziei A. "A fost blat? N-am vrut sa sta
Gigi Becali, presedintele CA al FC Steaua si finantator al gruparii din Ghencea, a respins acuzatiile privind un eventual aranjament la meciul de miercuri cu FCM Bacau (scor 2-0), restanta din etapa a 23-a a Diviziei A. "A fost blat? N-am vrut sa stau cu Sechelariu, pentru ca am venit de la Bucuresti cu maestrul Beligan si am stat cu el. Si apoi, se putea interpreta! Daca fac aranjament si cu Bacaul, trebuie sa ies din fotbal! S-a vorbit despre aranjament avand in vedere prietenia mea cu Sechelariu, dar cum ati vorbit voi cu el, asa am vorbit si eu", a spus Gigi Becali. Intrebat daca-i pare rau pentru Sechelariu, dupa ce FCM Bacau a retrogradat in Divizia B, Gigi Becali a spus: "De ce sa-mi para rau? Mi-ar fi parut rau daca-l chemau la PNA sau daca avea probleme cu familia. Ca retrogradeaza, nu-i nimic, asta-i viata!". Gigi Becali a adaugat ca ros-albastrii inca nu se pot considera campioni, desi, in urma victoriei de la Bacau, au revenit pe primul loc in clasament: "Inca nu suntem campioni. Daca invingem pe Sportul, atunci suntem. Iar daca Rapid va face egal cu CFR Cluj, putem deja sa sarbatorim, pentru ca Jiul sau Vasluiul nu ne pot incurca", a comentat Gigi Becali.
Radoi: "Rapidistii sa-si vada de treaba lor!"
Nici fotbalistii nu se considera campioni dupa victoria de la Bacau. "Am face o mare greseala sa ne consideram campioni. Trebuie sa castigam cu Sportul ca sa luam o optiune serioasa. Daca ne bate, Sportul are prima sansa. Daca ne invinge Sportul, putem pierde chiar si locul doi. As vrea sa ies campion ca anul trecut, un singur punct e de ajuns in Regie", a afirmat capitanul Radoi. Referitor la faptul ca jucatorii si oficialii de la Rapid au suspectat un eventual aranjament la meciul FCM Bacau - Steaua, Radoi a spus: "E treaba Rapidului ce a crezut despre meciul nostru, dar s-a vazut ca a fost corect. Bacaul si-a jucat sansa, a avut doua bare, pe cand Bistrita, in meciul cu ei, nu a avut nici pe departe ocaziile astea. Sa-si vada de echipa si de jocul lor si apoi sa se uite la noi". Radoi a mentionat ca nu se teme de faptul ca CFR Cluj ar putea sa nu-si apere corect sansele in meciul cu Rapid, din etapa a 28-a a Diviziei A. "Nu-l voi suna pe Dorinel Munteanu inaintea meciului CFR Cluj - Rapid. Nu l-am sunat nici inainte de meciul cu noi, nu vreau sa creez o atmosfera incinsa. Este profesionist si nu-mi fac griji ca nu va fi un meci corect", a punctat capitanul Stelei. "Rapidistii au fost cam obraznici. Trebuia sa-i lasam pe conducatori sa se certe, iar jucatorii sa se respecte. M-a deranjat ca au suspectat meciul nostru cu Bacaul si cat de corect a fost meciul s-a vazut. Bacaul a avut doua bare", a completat Lovin.
Show cu Vlad Tepes
Boss-ul din Ghencea a urmarit meciul de la Bacau impreuna cu actorul Radu Beligan, mentionand ca l-a invitat la Bacau dupa ce acesta din urma declarase intr-un interviu ca si-ar dori sa-l cunoasca. "Am vazut intr-un interviu al lui Beligan ca spunea ca vrea sa stea la taclale cu mine, sa cunoasca resorturile prin care Gigi Becali fascineaza atata lume. Am zis sa i le arat: naturaletea si sinceritatea!", a explicat Gigi Becali. Acesta a precizat ca va comanda un imn pentru Steaua, fiind un adept al muzicii romanesti. "Mi-a zis Mihai Stoica sa imi dea bilet la concertul formatiei Scooter. Nu merg la asta, mie imi place muzica romaneasca. Imi place imnul Rapidului, dar sa vedeti ce imn o sa fac eu! O sa comand eu un imn, insa cu versuri romanesti", a spus Gigi Becali. Dupa meci, Gigi Becali a mers la presedintele de onoare al lui FCM Bacau, Dumitru Sechelariu, intr-una din salile de la Stadionul "Municipal" si a scos dintr-o sacosa o statueta reprezentand bustul domnitorului Vlad Tepes, pe care l-a primit de la reprezentantii PNG Bacau, si le-a spus celor prezenti: "Boieri, nu va jucati cu soarta Romaniei, ca Gigi Becali va pune in teapa! Basescu n-a vrut sa-i traga in teapa. Eu sunt adevaratul Vlad Tepes!". La plecarea de la stadionul din Bacau, Becali a fost aclamat de numerosi suporteri pe care i-a salutat urcat in picioare pe capota limuzinei sale, Maybach. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.