Walter Zenga a refuzat oferta de doua milioane de euro de la Al Sadd, campioana Qatarului, si ar putea prelua divizionara A Poli Timisoara, existand discutii in acest sens intre conducatorii timisoreni si fostul antrenor al Stelei, informeaza surse a
Walter Zenga a refuzat oferta de doua milioane de euro de la Al Sadd, campioana Qatarului, si ar putea prelua divizionara A Poli Timisoara, existand discutii in acest sens intre conducatorii timisoreni si fostul antrenor al Stelei, informeaza surse apropiate gruparii banatene, citate de Mediafax. Aflat in Qatar, in vacanta, Walter Zenga a refuzat ieri oferta lui Al Sadd, campioana en-titre, care ii oferea un contract de doua milioane de euro pe sezon, motivand tocmai negocierile avansate pe care le are cu Poli. "Sunt discutii extrem de avansate", au precizat surse apropiate clubului timisorean, in ciuda faptului ca Marian Iancu, patronul lui Poli, a anuntat inainte de intrarea in arest ca nu intentioneaza sa-l schimbe pe Hagi. "Conducerea clubului nu stie nimic de asa ceva. Eu stiu ca avem antrenor la echipa, iar prin astfel de informatii, cineva doreste sa destabilizeze clubul", a comentat ieri Ion Craciunescu, directorul general al banatenilor. Walter Zenga nu a dorit sa comenteze negocierile. Plecarea sa de la Steaua Rosie Belgrad a devenit sigura, desi italianul a castigat eventul in Serbia, din cauza unor declaratii ale sotiei sale, Raluca, despre conditiile de trai din Capitala sarba. Sefii echipei belgradene au anuntat ieri ca se gandesc deja la un nou antrenor, in timp ce Zenga are multe oferte din Romania, una concreta venind la inceputul acestei saptamani de la FC Arges, care i-a propus "Omului Paianjen" un salariu de 200.000 de euro pe an. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.