Componentul trupei hip-hop "Sisu & Puya", Tudor Sisu, a fost ridicat de politisti, alaturi de alte 24 de persoane, marti seara, in urma unor actiuni care au vizat traficul de droguri in Capitala. Sisu a fost ridicat marti seara, in urma unor perc
Componentul trupei hip-hop "Sisu & Puya", Tudor Sisu, a fost ridicat de politisti, alaturi de alte 24 de persoane, marti seara, in urma unor actiuni care au vizat traficul de droguri in Capitala. Sisu a fost ridicat marti seara, in urma unor perchezitii efectuate la solicitarea procurorilor si in baza unor autorizatii emise de magistratii Tribunalului Bucuresti. Tot marti seara, au fost efectuate perchezitii domiciliare simultane in 26 de locatii din sectoarele 1, 2, si 3 ale Capitalei, in special in zonele Colentina, Pantelimon, Camil Ressu. In urma perchezitiilor au fost gasite diverse cantitati de heroina si metadona, importante sume de bani (28.500 de euro, 5500 dolari, 650 milioane de lei), 250 de grame de aur, sase unitati de calculatoare, telefoane mobile, un pistol cu gaze si mai multe arme albe. Toate cele 25 de persoane au fost aduse ieri la Parchetul General, unde au fost audiate de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).
Tudor Sisu a fost eliberat din Penitenciarul Margineni, la sfarsitul lunii octombrie a anului trecut, dupa ce a ispasit o pedeapsa pentru trafic si detinere de droguri de mare risc. El a executat doi ani de detentie din cei trei la care a fost condamnat, find eliberat mai devreme pentru buna purtare.Colegul sau de trupa, Dragos "Puya" Gardescu a confirmat ca Sisu a fost ridicat de politisti si a precizat ca s-a ocupat de apararea acestuia. "Acum este la Parchet, dar nu a plecat cu catusele pe maini. Probabil cineva care este arestat a vrut sa beneficieze de anumite prevederi ale legii. Mi se pare cam mare coincidenta, ca este acelasi anchetator care a fost si la Targoviste", a spus acesta. La ora inchiderii editiei, audierile continuau la Parchetul Inaltei Curtii de Casatie si Justitie. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.