Procurorul sef al DNA, Daniel Morar, s-a declarat multumit de concluziile Raportului Comisiei Europene (CE), pe care le-a calificat "extrem de pozitive" in ceea ce priveste activitatea anticoruptie. "Faptul ca nu mai avem stegulet rosu confirma prog
Procurorul sef al DNA, Daniel Morar, s-a declarat multumit de concluziile Raportului Comisiei Europene (CE), pe care le-a calificat "extrem de pozitive" in ceea ce priveste activitatea anticoruptie. "Faptul ca nu mai avem stegulet rosu confirma progresele in lupta anticoruptie", a afirmat Daniel Morar. El s-a aratat multumit de "calitatea si cantitatea investigatiilor non-partizane", precum si de faptul ca "DNA nu mai efectueaza activitati doar cu privire la anchetele de mica coruptie". In plus, Morar a sustinut ca si in viitor procurorii isi vor desfasura activitatea in acelasi ritm, "indiferent de presiunile care exista".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.