O pista moderna de atletism, in valoare de 60.000 de euro, va fi montata in aceste zile pe stadionul Cetate din Deva, in urma unui contract incheiat intre Primaria Deva si o banca. "Banca respectiva a facut o sponsorizare pentru cetatenii municipiulu
O pista moderna de atletism, in valoare de 60.000 de euro, va fi montata in aceste zile pe stadionul Cetate din Deva, in urma unui contract incheiat intre Primaria Deva si o banca. "Banca respectiva a facut o sponsorizare pentru cetatenii municipiului Deva, in valoare de 60.000 de euro. In urma unui sondaj efectuat printre locuitorii municipiului am ales, din trei propuneri, proiectul unei piste de atletism din tartan. Pista va fi una de competitie, iar locuitorii o pot folosi, pentru alergare, pe timpul zilei, in mod gratuit. Am incheiat deja contractul cu banca si urmeaza sa aducem pista din strainatate. Este o pista olimpica, cu sase culoare, omologata", a declarat viceprimarul municipiului Deva, Florin Oancea. Proiectul de montare a unei piste de atletism pe stadionul din Deva a fost desemnat in urma unei campanii mediatice efectuate de finantator. La stadionul Cetate din Deva, autoritatile locale vor sa concentreze mai multe obiecte, dupa ce, pe Dealul Cetatii, s-a construit prima telecabina pe un monument istoric din Romania. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.