Marius Stan, directorul general al Otelului, a declarat ieri ca fotbalistii si echipa tehnica vor profita de intreruperea campionatului pentru a pleca impreuna cu familiile intr-o mini vacanta, dupa meciul cu Poli Timisoara. Astfel, in saptamana in c
Marius Stan, directorul general al Otelului, a declarat ieri ca fotbalistii si echipa tehnica vor profita de intreruperea campionatului pentru a pleca impreuna cu familiile intr-o mini vacanta, dupa meciul cu Poli Timisoara. Astfel, in saptamana in care Nationala Romaniei va merge in SUA pentru turneul de jocuri de pregatire, lotul otelarilor va merge la Mamaia, unde va sta pana la partida cu Farul Constanta, programata in perioada 2-4 iunie. Marius Stan a mai spus ca obiectivul echipei pentru actualul sezon este de a ocupa macar locul zece, ceea ce ar insemna bani mai multi din drepturile de televizare pentru sezonul viitor. Antrenorul galatenilor, Petre Grigoras foto), a declarat ca in partida cu Poli Timisoara, in deplasare, nu vizeaza decat victoria. "Eu il respect foarte mult pe Hagi, dar vom face tot ce depinde de noi pentru a lua cele trei puncte Am plecat pe un drum foarte bun la meciurile din deplasare, dar, desi am scapat si matematic de retrogradare, nu avem voie sa privim cu suficienta ultimele trei jocuri" a precizat Petre Grigoras. Tehnicianul Dunarea nu ii poate utiliza in acest joc pe Daniel Stan, care are mana fracturata, si pe Costin, suspendat. Este posibil ca din lotul care va face deplasarea in orasul de pe Bega sa faca parte si portarul Stelea, care si-a reluat pregatirile dupa o accidentare care l-a oprit sa joace tot acest retur. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.