Banca Comerciala Carpatica va lansa in luna iunie o emisiune de obligatiuni in valoare totala de 70 milioane lei, a declarat ieri Nicolae Hoanta, presedintele bancii. Valoarea nominala a unei obligatiuni va fi de 1.000 lei, iar titlurile vor putea fi
Banca Comerciala Carpatica va lansa in luna iunie o emisiune de obligatiuni in valoare totala de 70 milioane lei, a declarat ieri Nicolae Hoanta, presedintele bancii. Valoarea nominala a unei obligatiuni va fi de 1.000 lei, iar titlurile vor putea fi cumparate atat de persoane fizice, cat si de companii si vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti.
BCC intentioneaza sa utilizeze fondurile pentru a finanta planurile de dezvoltare, care includ extinderea retelei teritoriale la peste 200 de unitati pana la finele anului 2006. Banca a inaugurat, ieri, a zecea locatie din Capitala, valoarea investitiei in cladire, cu o suprafata de peste 4.000 metri patrati, ridicandu-se la circa patru milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.