Mircea Rednic, antrenorul lui FC Vaslui, crede ca meciul cu Poli Iasi, programat vineri, este cel de care depinde ramanerea formatiei sale in Divizia A. Rednic vede "derby-ul Moldovei" ca pe o adevarata finala de campionat, in care victoria este obli
Mircea Rednic, antrenorul lui FC Vaslui, crede ca meciul cu Poli Iasi, programat vineri, este cel de care depinde ramanerea formatiei sale in Divizia A. Rednic vede "derby-ul Moldovei" ca pe o adevarata finala de campionat, in care victoria este obligatorie. "Inca nu trebuie sa ne bucuram, chiar daca am castigat partida cu Dinamo. Mai avem de trecut un obstacol foarte important. Iasiul este o echipa de deplasare si cele mai multe puncte le-a obtinut pe teren advers. Tocmai de aceea le-am spus baietilor mei sa nu se relaxeze si sa pregateasca jocul cu maturitate", a spus Rednic. Tehnicianul vasluian considera ca principalul adversar in meciul cu Poli Iasi este gazonul de pe stadionul Municipal. Rednic este foarte nemultumit de modul in care autoritatile se ocupa de suprafata de joc. "Nu ma tem atat de ieseni, cat de starea gazonului. Nu se poate asa ceva, sa nu ai unde sa te antrenezi din cauza papadiilor care au crescut mari cat casa. Cred ca nu s-a mai intrat pe el de zece zile. De un gazon, ca sa fie bun, trebuie sa te ocupi in permanenta, nu doar atunci cand iti aduci aminte", a mentionat tehnicianul, subliniind inca o data ca semnarea unui nou contract cu FC Vaslui va depinde in cea mai mare parte de baza materiala. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.