Dezvaluirile ZIUA in legatura cu "Legea violata", prin disparitia Amendamentului 34 din Legea Bugetului de Stat pe anul 2006, au fost dezbatute in Comisia de Cultura si Mass-Media a Senatului Romaniei in sedinta de marti, 16 mai 2006. Presedintele ac
Dezvaluirile ZIUA in legatura cu "Legea violata", prin disparitia Amendamentului 34 din Legea Bugetului de Stat pe anul 2006, au fost dezbatute in Comisia de Cultura si Mass-Media a Senatului Romaniei in sedinta de marti, 16 mai 2006. Presedintele acestei comisii, poetul Adrian Paunescu, a declarat in exclusivitate pentru ZIUA ca marti, 23 mai 2006, de la ora 14.30, aceasta comisie va chema la audieri pe toti cei implicati in acest caz care a pus sub semnul intrebarii securitatea procesului legislativ in Romania. ZIUA va fi prezenta la aceasta audiere si va va prezenta rezultatele acestei investigatii parlamentare.
Pe 4 mai 2006, cotidianul nostru a publicat o ancheta-documentar care descria modalitatea prin care un amendament votat de catre Parlamentul Romaniei a fost "violat", astfel incat nu a mai aparut in Monitorul Oficial. Iar din invetigatiile proprii rezulta ca cea din urma institutie amintita nu are nici o vina. Reactiile publice ale acestei dezvaluiri incredibile, ce pune in discutie securitatea procesului legislativ in Romania, nu au lipsit, ZIUA publicandu-le integral.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.