Arbitrii prezenti la conferinta de presa a CCA si-au exprimat si ei mai multe nemultumiri. Cristian Balaj a inceput prin a se plange de remuneratia prea mica, 100 de euro pentru un central la o partida. "Ni se cere sa facem munca de profesionisti la
Arbitrii prezenti la conferinta de presa a CCA si-au exprimat si ei mai multe nemultumiri. Cristian Balaj a inceput prin a se plange de remuneratia prea mica, 100 de euro pentru un central la o partida. "Ni se cere sa facem munca de profesionisti la salarii de amatori. Suntem platiti la nivelul unui sofer. Presiuni exista, din pacate, din cauza declaratiilor din presa ale conducatorilor. Presiunea, nu financiar se face, ci prin declaratii calomnioase si jignitoare la adresa noastra. Urmeaza sa fim loviti si dupa aceea nu mai stiu ce", a spus Balaj. Apoi s-a legat de fotbalisti. "Jucatorii au pretentia ca noi sa arbitram precum Collina in ziua cea mai buna. Asa si noi ne dorim ca ei sa joace ca Zidane in ziua lui cea mai buna. Nu se poate nici una, nici alta", a adaugat centralul din Baia Mare, care a fost sI el jucator. Balaj s-a aratat bucuros de faptul ca telefoanele oficialilor din fotbalul romanesc ar putea fi ascultate. "Sunt convins ca telefoanele sunt ascultate si ma bucur, pentru ca in momentul in care nu ai nimic de ascuns iti doresti acest lucru. Imi doresc sa fie ascultate ca sa se termine cu aceste suspiciuni si sa iasa totul la iveala", a completat Balaj. Sorin Corpodean si-a exprimat dezaprobarea fata de delegarea arbitrilor straini la meciurile din campionat. "Sa nu credeti ca ne convine ca vin arbitrii straini sa arbitreze aici. Nimeni nu accepta ca arbitrii straini sa vina la noi in tara. Ne simtim frustrati. Nici cand am fost la schimb de experienta in Olanda sau Elvetia cei de acolo nu ne-au primit cu incredere totala", a afirmat Corpodean. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.