Prima zona a cartierului "Constantin Brancusi" ce cuprinde locuinte pentru tineri este aproape gata, termenul de punere in functiune fiind la 15 iunie, dar pana atunci Primaria Sectorului 6 trebuie sa croiasca stradutele care-o vor strabate. Administ
Prima zona a cartierului "Constantin Brancusi" ce cuprinde locuinte pentru tineri este aproape gata, termenul de punere in functiune fiind la 15 iunie, dar pana atunci Primaria Sectorului 6 trebuie sa croiasca stradutele care-o vor strabate. Administratia locala lucreaza, in prezent, la sistematizarea verticala, la drumurile si aleile de acces, costurile de executie cifrandu-se la 650.000 RON, din totalul de 3.652.379 RON ce vor fi investiti aici anul acesta. "Lucrarile de constructii, drumuri, parcaje, alei pietonale si sistematizare verticala in cartierul "Brancusi" au demarat in anul 2004, avand termen de finalizare iunie 2006 si o valoare totala de contractare de 15.088.395 RON. In perioada 2004 - 2005, in Zona A au fost realizate lucrarile de terasamente, fundatii si suprastructura, in valoare de 11.436.016 RON", ne-a declarat primarul Cristian Poteras.
Anu acesta, incepand din 15 martie, cand sezonul pentru constructii-montaj a fost oficial deschis, Primaria Sectorului 6, prin Directia Investitii, a reluat lucrarile la obiectivele programate a se realiza din bugetul local. Astfel, sunt continuate lucrarile de alimentare cu apa si canalizare pe strazile Drumul Carului, Schitul Golesti, Drumul Belsugului, Drumul Valea Cricovului, Valea Argovei, precum si lucrarile de bransamente si racorduri pe Str. Valea Doftanei. Valoarea lucrarilor executate, conform situatiilor intocmite pe perioada 15 martie - 30 aprilie, este de 980.389 RON. La capitolul reabilitarea sistemului rutier, au fost terminate si sunt in faza de receptie lucrarile pe Str. Studioului, in a caror executie primaria a investit 280.000 RON. Tot la zona de investitii, in luna aprilie a.c., Primaria Sectorului 6 a finalizat si predat beneficiarilor doua locuinte, in Intrarea Patrarului nr. 27 si Intrarea Canal Arges nr. 8 din cartierul Giulesti, locuinte noi, destinate unor persoane sinistrate in urma ploilor abundente din toamna trecuta. Valoarea acestor locuinte este de 180.000 RON.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.